Rejseven.com er for alle, der ønsker en ligesindet at rejse med.

På rejseven.com kan du oprette en profil og en rejseannonce, hvor du kan skrive om dine rejseønsker. Eller du kan søge på andres rejseannoncer og se, om der er noget, der matcher dine ønsker. Herefter kan I på rejseannoncen skrive til hinanden – enten beskeder, som alle kan se, eller private beskeder til udveksling af kontaktoplysninger.

Når du har fundet din rejseven, kan I sammen tage kontakt til et rejsebureau, flyselskab eller lignende og bestille jeres rejse. Albatros Travel driver rejseven.com, men stiller den til rådighed for rejsende til alle slags rejser og med alle rejsebureauer. Det er gratis at bruge rejseven.com.

Vi anbefaler, at I før rejsens start mødes og lærer hinanden at kende. Hos Albatros Travel vil der løbende være møder og rejseforedrag, hvor man kan mødes ansigt til ansigt.

Vi har oprettet denne service, da vi hos Albatros Travel får mange henvendelser fra gæster, der ønsker at dele værelse med en anden rejsende. Den primære årsag er at spare det eneværelsestillæg, der ofte kommer oven i prisen, når man rejser alene. Men mange ønsker også at dele værelse med en anden for at kunne snakke om dagens oplevelser og få en rejseven til at dele fremtidige rejseoplevelser med.

 


 

Vi skal gøre opmærksom på, at Albatros Travel på ingen måde kan drages til ansvar for indholdet af de oprettede rejseannoncer på rejseven.com. Det er således den enkelte brugers eget ansvar, hvad der oplyses og informeres om i annoncen; Albatros Travel indestår derfor heller ikke for eventuelle ukorrekte oplysninger i de oprettede annoncer. 

Vi forbeholder os retten til at slette annoncer, der måtte virke stødende eller på anden måde forekomme upassende i denne sammenhæng.

Ved rejser med Albatros Travel gælder nedenstående vilkår, som du også kan læse her.

Hvis der måtte opstå situationer før eller under rejsen, der betyder, at du ikke længere ønsker at dele værelse med din rejseven, vil en eventuel flytning til enkeltværelse være for egen regning, og ikke en udgift, der kan påføres Albatros Travel. 

Vi kan ikke garantere, at det vil være muligt at blive flyttet til enkeltværelse, hvis ønsket om at blive flyttet fra sin rejseven måtte opstå under rejsen, men vi vil naturligvis være behjælpelige med dette, i det omfang det er muligt.

Såfremt din rejseven bliver syg før rejsen eller på anden måde bliver forhindret i at rejse, vil en deraf følgende flytning af dig til enkeltværelse ligeledes medføre opkrævning af enkeltværelsestillæg, medmindre din rejseven har tegnet en gyldig afbestillingsforsikring, og at årsagen til afbestilling af rejsen er omfattet af denne.